Gevonden

Details
Aanschaffen
Uitgever:
0,00
0,00
4,99 p/m
Tags
Aanbod
Aanpasbaar
Bediening
Beloning
Categorie
Mobile/tablet app Webbased
Instructie
Navigatie
Support
Squla Familiebordspel
Squla Familiebordspel

Het Squla Familiebordspel is een leuk, leerzaam en gratis digitaal bordspel voor de hele familie, speciaal voor de iPad. Het Squla Familiebordspel is een kerstcadeautje van Squla, speciaal voor families met kinderen van 7-13 jaar om gezellig samen te spelen. Het spel kan met 2 tot 6 personen gespeeld worden.

Eigen niveau:

Een unieke eigenschap van het Squla Familiebordspel is de indeling in niveaus. Elke speler speelt op zijn eigen niveau, dus iedereen heeft evenveel kans om te winnen. Er zijn vijf niveaus voor basisschoolleerlingen (groep 4, groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8), drie niveaus voor brugklasleerlingen (vmbo-bk, vmbo-gt en havo/vwo). En er is ook een niveau voor ouders met de meest uitdagende vragen van Squla!

Echte lesstofvragen:
Het Squla bordspel bevat 2.400 hoogwaardige lesstofvragen, speciaal ontwikkeld door onderwijsexperts van Squla, het leukste en meest complete online oefenprogramma van Nederland.

Doel van het spel:
Het digitale bordspel bevat leerzame quizvragen, waarmee elke speler punten kan verdienen. Om de beurt beantwoorden de spelers één vraag. Wie na 10 beurten de meeste punten heeft, wint.

Het Speelbord:
Het speelbord bevat tegels in de kleuren geel, rood, groen, blauw en paars. De kleur van de tegel geeft de categorie van de quizvraag aan. Er zijn de volgende categorieën:

-Talen
-Spelling
-Rekenen
-Geschiedenis
-Aardrijkskunde.

Het spelverloop:
Als een speler aan de beurt is gooit deze met de dobbelsteen en kiest vervolgens een tegel. Op de tegel staat het aantal punten dat je kunt verdienen. Aan het begin van het spel hebben de tegels verschillende waardes tussen 1 en 8 punten, maar zodra een speler op een tegel is geweest, wordt deze 1 punt meer waard.

Bonuspunten:
Als je van elke kleur minimaal 1 vraag goed hebt beantwoord heb je een regenboogje verdiend. Daarmee krijg je 20 bonuspunten.
Einde van het spel:
Als iedere speler 10 vragen heeft beantwoord, eindigt het spel. De speler met de meeste punten heeft gewonnen!

Media

Ervaringen

17 januari 2018
 
Ervaring:

Kinderen waren gelijk enthousiast, gedreven, gemotiveerd. Kinderen willen beloond worden, het spreekt heel erg aan. De omgeving is heel rijk.


Waarom: Met Squla kun je bij verschillende vakgebieden de vraagstelling van CITO oefenen en de leerlingen kunnen op verschillende vakgebieden allerlei oefeningen doen en hiermee punten verdienen.
Doelgroep
D/SH TOS
Leeftijd
4 - 6 7 - 12
Vakgebied
Taal Rekenen/wiskunde Wereldoriëntatie Engels
Taalbegrip
Woordenschat (begrip) Zinsbegrip Verhaalbegrip
Taalproductie
Woordenschat (productie)
Details
Aanschaffen
Uitgever:
0,00
0,00
4,99 p/m
Koninklijke Kentalis